Veliki slavljenički koncert Natali Dizdar

Pjevačica Natali Dizdar, iza koje je 15 godina uspješne karijere, 12. svibnja (20 sati) imat će svoj prvi samostalni koncert u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, Natali Dizdar će u društvu svojih prijatelja, suradnika i posebnih gostiju, izvesti pravu glazbenu senzaciju. U proširenom sastavu svog benda i dugogodišnjih suradnika – glazbenika, s osvježenim aranžmanima i zanimljivim gostima, održat će se koncert koji će obuhvatiti svaki segment impresivne karijere. U svom dugogodišnjem radu Natali je zauzela visokopozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Brojni hitovi, poput: ‘Ne daj, ‘Zamijenit ću te gorim’, ‘Grijeh’, ‘Stranac’, ‘Stop’, ‘Nećeš me, zar ne, i drugi obilježili su njezin glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.

Menadžerica Gordana Bosak poziva Natalinu vjernu publiku, prijatelje, glazbene sladokusce, struku, medije, radijske urednike i slušatelje da im se pridruže tu večer te obećaju da će im to ostati u posebnom sjećanju. Svakako je dobro naglasiti da će se u društvu Natali Dizdar istu večer na pozornici pridružiti suradnici, prijatelji i glazbenici s kojima surađuje od samoga početka. Stoga se najavljuje gostovanje velikih glazbenika poput Darka Rundeka, koji je joj je napisao pjesmu ‘Mjesecu je dosadno’; Cocu Mosquita, alfu i omegu popularnih Jinxa, producenta prva dva albuma, uključujući i ZKM; Dina Šarana, autora njezinih hitova poput ‘Grijeh’, ‘Stranac’ i ‘Mjesto za jedno’ te bend Mayales.

U postavi matičnog benda, osvježenje su glazbeni producent albuma ‘Iluzije’ Pavle Miholjevića i klavijaturist benda Porto Morto, Hrvoje Klemenčić. Na bubnju je Ivan Levačić, na bas gitari Marino Vinja, na gitarama Pavle Miholjević i Vlado Mirčeta, klavijaturama Hrvoje Klemenčić, a back vokalistica je Ines Nožica.

G. B. / Fotoe: Boris Poljičanin


Tagged: , , , , , , , , ,