ZekoEko avantura u Zoološkom vrtu

Već sedmu godinu za redom, portali Wish mama i Wish organiziraju edukativno i zabavno događanje za djecu, na uskrsni ponedjeljak i drugi dan u utorak u Zoološkom vrtu grada Zagreba na Edukacijskom trgu, u sklopu Zekanja u Zoo.

Tako će 1. i 2. travnja od 11 do 18 sati, biti upriličen interaktivni, edukativni, zabavni i ponajviše eko program simbolična naziva ZekoEko. Svjesni da je djeci potrebna radost odrastanja, odraslima sreća u srcima, Uskrs je blagdan koji nas ispunjava upravo takvim emocijama.

Projekt ZekoEkoistinski je obogaćen mnogim iznenađenjima za najmlađe i roditelje pa će na uskrsni ponedjeljak i drugi dan utorak zaigrati interaktivno edukativne kazališne predstave, ekozeko radionice, nastupiti dječji zborovi i plesne skupine i još mnogo izvrsnog i zabavnog sadržaja kroz koje će posjetitelje povesti ZekoEko, a koje će dodatno obogatiti atmosferu i stvoriti nezaboravne uspomene.

No, to nije sve, jer ZekoEKo je srce i dušu ispunio s još iznenađenja, pa tako donosi i mini olimpijadu za djecu, gdje će uz potezanje konopa, prenošenja pisanica žlicom te igre pogodi kanticu najbolji dobiti Zekine nagrade.

I naravno ima još puno toga u Zekinom svijetu, od radionica bojanja pisanica i bojanki, sadnje mini vrta u svom domu, dječjih predstava iz Šarenog svijeta, mini mozgalica za vesele darove, kulinarskih radionica, disko zabave s roditeljima, radosti, pjesme i uživancije.

Posebni gosti, Children for a Better World – podružnica Hrvatska, vodit će potragu za pisanicama uz bogate nagrade za djecu, ali i zabavnu eko radionicu izrade jedinstvenih igračaka, veselih lutkica od eko materijala. U toj će radionici sva djeca dobiti priliku slati uz svoje crteže tople želje i poruke podrške, koje će biti poslane zajedno s ručno rađenim igračkama i još mnogim poklonima djeci u Domu Vugrovec. Jer to sobom nosi jedan takav poseban ZekoEko, kojeg nitko nema osom nas u Zekinom gradu u Zoološkom vrtu grada Zagreba. I to nije sve…

Iznenađenje svih iznenađenja. Prvi put u Zekinom gradu, ZekoEko i djeca rade Gigant pincu. Najveću i najslađu ikada, za velike i male. Organizatori pozivaju vas i vaše najmlađe da se pridružite u ovoj jedinstvenoj proslavi proljeća, zajedništva i radosti učenja. ZekoEko je prilika da zajedno stvaramo, učimo i rastemo, a sve to u predivnom ambijentu Zoološkog vrta Grada Zagreba.

I. R. / Foto: Diana Mikloš


Tagged: , , , , , , , , , , , ,