Željko Bebek: Gospodari noći (video)

‘Gospodari noći’ novi je singl i spot Željka Bebeka napravljen u suradnji s tamburaškim sastavom Gospodari noći s kojim Bebek ponovno kreće u osvajanje domaćeg etera.Nakon što je njegov duet s Oliverom ‘Ako voliš ovu ženu’ poharao top liste radio postaja te se i dalje nalazi među prvih pet najemitiranijih domaćih singlova, Bebek je odlučio predstaviti još jednu emotivnu pjesmu autorskog dream teama Nenada Ninčevića (tekst) i Branimira Mihaljevića (glazba i aranžman).

Pjesmu u kojoj je ponovo došao do izražaja Bebekov legendarni glas i emocija kojom će taknuti u dušu slušatelje, prati i atraktivan spot sve traženijeg redateljskog dvojca Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. Oni su redatelji i spota ‘Ako voliš ovu ženu’, koji je u emisiji ‘Music pub’ urednika i voditelja Zlatka Turkalja nedavno proglašen najboljim video spotom 2017. godine.

I dok je prošla godina protekla u regionalnom predstavljanju albuma ‘Ono nešto naše’ objavljenog na CD-u i LP-u, ova godina proći će u njegovoj koncertnoj promociji. Bebek će turneju, nazvanu po aktualnom albumu, započeti u Zagrebu, na sam Dan žena, u četvrtak, 8. ožujka u Ciboni. Potom slijede koncerti u Osijeku, u petak, 16. ožujka te u Splitu u subotu, 24. ožujka na Gripama. Subota, 21. travnja rezervirana je za Sava centar u Beogradu.

Nema sumnje, Bebeka očekuje još jedna uzbudljiva godina u kojoj će sa svojom publikom podijeliti sve hitove koji su obilježili njegovu preko 40 godina dugu glazbenu karijeru. Na repertoaru će se naći pjesme grupe Bijelo dugme s kojim je Bebek snimio osam albuma, hitovi iz Bebekove solo karijere te najnoviji s najboljeg albuma zabavne glazbe u 2017. godini ‘Ono nešto naše’.

C. R.


Tagged: , , , , , , , , , , , , ,