Željko Bebek: Singl i spot na 76. rođendan

Legendarni Željko Bebek odlučio je na svoj 76. rođendan objaviti novi singl i spot ‘Kakav otac, takav sin’.

Jedna od emotivnijih pjesama s albuma ‘Mali oblak ljubavi’, duet sa sinom, gitaristom Zvonom Bebekom, napokon je dobio pripadajući video. Zanimljivo je da su autori pjesme, s kojom će se sigurno poistovjetiti mnogi očevi i sinovi, također otac i sin. Stihove Marija Mihaljevića uglazbio je te aranžmanski oblikovao i producirao Branimir Mihaljević. Redateljica spota je Sandra Mihaljević, koja je kamerom zabilježila sjajnu energiju koju otac i sin dijele na istoj pozornici.

‘Mali oblak ljubavi’ objavljen je u lipnju ove godine i očekivano je jedan od najprodavanijih domaćih albuma. Prethodni singl ‘Kćeri moja’ Bebek je posvetio svojoj kćeri Katarini, a emotivna pjesma također je dirnula njegovu mnogobrojnu publiku.

‘Ovo je najljepši poklon za moj rođendan. Pjesma Kakav, otac, takav sin još je jedan važan singl s mog novog albuma, ali i promocija mog sina Zvone kao pjevača. Zaista sam sretan što je na moj poseban datum i obiteljsko veselje objavljen spot u kojem glavnu ulogu ima moj sin. Hvala puno svima koji su pomogli u realizaciji spota jer su me zaista učinili jako sretnim’, emotivno je objasnio Bebek.

C. R. / Foto: Sandra Mihaljević i Borna Hržina


Tagged: , , , , , , , , ,