Željko Bebek u Dubrovniku

Željko BebekLegenda ex Yu scene, pjevač nekad najpopularnije grupe na ovim prostorima Bijelog dugmeta, dolazi 16. studenoga nakon dugo vremena u Dubrovnik sa svojim pratećim bandom.

Poznato je da Bebek ima široku paletu hitova te generacijski i stilski vuče veliki dio publike, a njegova popularnost u zadnjih godinu dana dosegla je vrhunac, što potvrđuju puni koncertni prostori širom regije. Tijekom gotovo 40 godina duge karijere publici je priuštio nezaboravne koncerte i pjesme, a  pjevaju ih i mladi koji se u to doba nisu ni rodili. Danas iza sebe ima sjajnu karijeru frontmana ‘dugmića’, ali i zavidnu samostalnu karijeru. Njegov CD ‘Kad poljubac pomiješaš sa vinom’ čekao se punih 12 godina, te ga mnogi smatraju najboljim u njegovoj solo karijeri, zahvaljujući rado slušanim pjesmama kao što su ‘Gdje sam bio’, ‘Kaldrma’, ‘Dernek’ i ‘Začarni krug’.

Osim pjesama s novog albuma, pjevat će i svoje najveće hitove poput ‘Tijane’, ‘Dabogda te voda odnijela’, ‘Laku noć, svirači’, ‘Šta će ti biti’, ‘Oprosti mi što te volim’, ‘I Bog je od nas digao ruke’, ‘Il’ me ženi, il’ tamburu kupi’, ‘Kako došlo, tako prošlo’, ‘Čaša otrova’, ‘Da zna zora’, ‘Šta je meni ovo trebalo’, ali i nezaboravne hitove Bijelog dugmeta.

Culture Club Revelin

Pročitajte još: Indexi i prijatelji u Lisinskom , Zrinko Tutić okupio glazbenu elitu , Massimo stasom i glasom u Dubrovniku

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,