Massimo stasom i glasom u Dubrovniku

Massimo-DubrovnikLjubitelji Massimovih pjesama napokon će doći na svoje i imati prilike uživati u zaista bogatom koncertnom programu 23. studenoga u dubrovačkom Culture Clubu Revelin.

Veličanstvenim koncertom u pulskoj Areni, Massimo je ljetos proslavio trideset godina karijere i nastavio seriju uspješnih koncerata kakav će sigurno biti i u Dubrovniku.

Osim aktualnog hita ‘Suze nam stale na put’, koji je punih 16 tjedana bio najslušaniji singl domaćeg etera po čemu je apsolutni rekorder, dubrovačka publika uživat će i u ostalim uspješnicama s Massimova posljednjeg studijskog albuma ‘Dodirni me slučajno’. Sa svojim odličnim bandom, jedan od najboljih vokala u regiji izvest će tako pjesme s aktualnog albuma kao što su ‘Iz jednog pogleda’, ‘Dodirni me slučajno’, ‘Gdje smo sad’, starije hitove ‘Sjaj u tami’, ‘Stranac u noći’, ‘Odjednom ti’ te obrade poznatih hitova.

Culture Club Revelin

Pročitajte još: Željko Bebek u Dubrovniku , Boa i Massimo stigli u Pravo vrijeme , Massimo oduševio u prepunom Green Goldu , Massimova nova pjesma ‘Vrijeme’

 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,