Boa i Massimo stigli u Pravo vrijeme

Tijekom rada na novom albumu ‘Indigo’ grupe Boa koji izlazi krajem studenog, stalno se provlačila priča o sretnim vremenima zagrebačkog novog vala kada je oko legendarnih Kavkaza i Zvečke vladala neponovljiva kreativna atmosfera.Boa i MassimoIz tih promišljanja rodila se ideja o pjesmi koja bi nas mogla vratiti u to ‘pravo vrijeme’. Kako su u približno isto vrijeme startali grupe Boa i Dorian Gray kao pioniri art rock pokušaja na ovim prostorima, rodila se i ideja za suradnjom u ovom vremenu pa je Boa ponudila suradnju Massimu koji ju je objeručke prihvatio. Poslušajte njihovu zajedničku pjesmu Pravo vrijeme.

Obostrano ugodna suradnja pretvorila se u sjajno druženje i uživanje u muziciranju te je Massimo, osim dueta s Mladenom Puljizom, odsvirao i gitaru na još dvije pjesme. Suradnja koja je već sama po sebi zanimljiva, upotpunjena je svjetski priznatim zagrebačkim saksofonistom Igorom Geržinom.

Autori glazbe su Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, tekst potpisuje Slavko Remenarić dok su za aranžman bili zaduženi Mladen Malek i Mladen Puljiz, a produkciju je i ovog puta odradio Mladen Malek.

Menart
Foto: Bachrach & Krištofić

Pročitajte još: Massimova nova pjesma ‘Vrijeme’Massimo oduševio u prepunom Green GolduKoncert za saksofonista Marka KrižanaGlazbenici i sportisti: Stop maltretiranju!

,

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,