Ženska priča: Majčinstvo novog doba

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče ugostila je PR menadžericu Lanu Klingor Mihić te TV voditeljice Nevenu Rendeli Vejzović i Anu Mišćević. Sav prihod od ulaznica, kao i svaki mjesec, doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

U klubu hrvatskih glazbenika Sax! u Zagrebu održan još jedan uspješan talk show Ženska priča, kojeg već petu godinu vodi komičarka i spisateljica Marijana Perinić. Voditeljica je ugostila prave znalce iz svijeta majčinstva,  PR menadžericu i poznatu ‘slanu kuharicu’ Lanu Klingor Mihić, koja je pričala o vremenu kada je bila samohrana majka pa sve do današnjih dana kada uživa u sretnom braku s Antom Mihićem. Lana je pričala o prosječnom danu, odgoju svoje tri curice te svim izazovima roditeljstva koje usklađuje s poslovnim obvezama.

U zabavnom i ugodnom razgovoru sudjelovala je i TV voditeljica i urednica Nevena Rendeli Vejzović koja je nedavno rodila blizanke Mare i Leu. Iskreno, i bez imalo uljepšavanja, Nevena je pričala o trudnoći, porodu, nesanici, uz napomenu da su joj ipak velika pomoć majka i suprug Mak Vejzović, s kojim dijeli sve kućanske poslove. Novinarka i TV voditeljica Ana Mišćević je na svoj način pridonijela zanimljivom i edukativnom razgovoru, i to kao pravi primjer moderne obitelji novog doba. Pričala je o odnosu s bivšim partnerom Milom Stavrosom, s kojim ima sedmogodišnjeg sina. Ana je primjer kako odnos i nakon rastanka može sasvim lijepo funkcionirati, uz poseban naglasak da kod odgoja nema mjesta egu i inatu.

Ugodnoj atmosferi su pridonijela i brojna pitanja iz publike, na koja su gošće spremno odgovarale. Pričale su i o obiteljskim vrijednostima, odnosu sa svekrvama, neizostavnoj podršci baka servisa. Na samom kraju nisu izostale ni pozitivne poruke svim mamama u publici, uz naglasak da je život prekratak i da u roditeljstvu nikada ne zaborave na onaj mali kutak za samu sebe.

A. V. / Foto: Goran BerovićTagged: , , , , , , , , , ,