Ženska priča: Supružnici Matanić i Ida Prester o braku

Nakon dvogodišnje stanke održan je prvi klupski talk-show ‘Ženska priča’ uživo pred publikom u zagrebačkom klubu Sax!, a gostovali su; glumica Helena Minić Matanić i redatelj Dalibor Matanić te pjevačica i voditeljica Ida Prester.

Opuštena atmosfera u klubu pridonijela je da se tema večeri ‘Brak novog doba’ tematizira na pristupačan i otvoren način uz pregršt anegdota. Supružnici, Helena i Dalibor, roditelji troje djece i poslovni suradnici, nasmijavali su publiku nesvakidašnjim pričama o odgoju djece, raspodjeli kućanskih poslova i svim izazovima poslovne suradnje, šaleći se da nakon svakog zajedničkog projekta obavezno dođe i prinova. Ida Prester nadovezala se sa šaljivim pričama, od toga kako je upoznala svog supruga, poduzetnika Ivana Peševskog, komentirajući najizazovnije razdoblje u braku tijekom korone, selidbi iz Beograda u Zagreb pa sve do trenutne situacije kada žive na dvije adrese, a kako ona kaže: sretniji su nego ikad.

Uz razgovor s voditeljicom i stand-up komičarkom Marijanom Perinić, gosti su iskreno odgovarali i na brojna pitanja publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obveza, usponima i padovima, pa sve do pitanja intime i seksa.

Bio je to početak sezone ‘Ženske priče’, koja će trajati do srpnja, a emisija će se uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije.

Novo izdanje ‘Ženske priče’ održat će se u klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 1. lipnja u 20 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

A.V. / Foto: Marina Ribar

Ženska priča: Muško-ženska prijateljstva

Tagged: , , , , , , ,