Ženske priče Sanje Doležal i Antonije Blaće

U svibanjskom izdanju humanitarne ‘Ženske priče’ voditeljica Marijana Perinić ugostit će televizijske kolegice, Sanju Doležal i Antoniju Blaće.

Nove ženske ćakule održavaju se u četvrtak, 18. svibnja, u 20 sati u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb). Pozivaju se svi željni dobre zabave u humanitarnom duhu da se pridruže jer se prihodi od ulaznica doniraju Zakladi Ana Rukavina.

Poznate gošće nove Ženske priče pričat će o aktualnim televizijskim projektima, o ljubavi prema voditeljstvu i izazovima s kojima se susreću na snimanjima i događanjima uživo, a s posjetiteljicama showa podijelit će i brojna privatna iskustva i životne radosti.

Sanja Doležal karijeru je započela u zagrebačkoj pop-rock grupi Prva ljubav, prvom teen sastavu na prostoru bivše Jugoslavije koji je djelovao od 1978. do 1982. godine. Široj publici najpoznatija je kao pjevačica grupe Novi fosili s kojom je postigla velik uspjeh. Na Euroviziji 1987. godine, Novi fosili nastupili su s pjesmom ‘Ja sam za ples’ te su osvojili 4. mjesto. Nakon odlaska iz grupe snimila je tri samostalna albuma. Imala je ulogu novinarke ‘Zvjezdanog tracha’ u glazbenoj tv-emisiji ‘Je l’me netko tražio’, za koju je otpjevala i uvodnu istoimenu pjesmu. Bila je voditeljica talk-showa ‘Sanja’ na RTL-u od 2004. godine; bivša je voditeljica jutarnjeg programa na HRT-u. Voditeljica je na RTL-u od prosinca 2016.

Antonija Blaće hrvatska je radijska i televizijska voditeljica na Prvom radiju Zagreb i RTL Televiziji te producentica na istoj televiziji. Na televiziji se prvi put pojavljuje u prvoj sezoni hrvatskog Big Brothera kao natjecateljica, a već se u drugoj sezoni showa pojavljuje kao glavna voditeljica, što je ostala i do kraja zadnje, 7. sezone showa. Voditeljica je brojnih emisija: Big brother, Fear Factor, Večera za 5, Celebrity Big brother, Hrvatska traži zvijezdu, Survivor; TRI DVA JEDAN – PECI, TRI DVA JEDAN – KUHAJ!, Tog se nitko nije sjetio; X factor Adria, Anno i Zvijezde. Osvojila je ‘Večernjakov ekran’ za debitanta godine te nagradu za ‘Naj žensku TV-osobu’.

Rezervacija stola u večeri ‘Ženska priča’ obavezna je za posjetitelje, a možete ju poslati na e-mail: [email protected] ili na mobitel: 099/758-9934.

D. K.


Nova Ženska priča s Nives Celzijus

Ženska priča: Bojana Gregorić Vejzović i Jelena Perčin

Ženska priča: Mirjana Hrga i Ana Brdarić Boljat
Tagged: , , , , , , , , , , ,