Nova Ženska priča s Nives Celzijus

Za sve željne inspirativnih priča poznatih ženskih lica sprema se drugo proljetno izdanje showa ‘Ženska priča’. U četvrtak, 27. travnja, u multimedijalnom klubu Opera u Zagrebu, svoju priču ispričat će Nives Celzijus.

U novom izdanju humanitarne ‘Ženske priče’ voditeljica Marijana Perinić ugostit će svestranu damu koja već godinama diže medijsku i estradnu prašinu – Nives Celzijus. I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Kada je 2008. godine objavila svoju prvu knjigu ‘Gola istina’, Nives je preko noći izazvala javnu senzaciju i postigla nezapamćen uspjeh. U samo nekoliko mjeseci, njezina knjiga postala je najprodavanija hrvatska knjiga za koju je, sudskim putem, osvojila domaću književnu nagradu Kiklop za hit godine. Potom je postala zapažena kolumnistica najčitanijeg njemačkog dnevnog lista Bild, čime postaje tada najpraćenija osoba iz hrvatskog estradnog miljea.

Godine 2014. odlučila je profesionalno se posvetiti glazbi, a njezina prva pjesma ‘Karanfili’ pobjeđuje na CMC glazbenom festivalu i pjevačici Nives otvara put domaće estrade.

Krajem 2016., Nives privaća novi izazov i ulogu u predstavi ‘Vitez slavonske ravni’ u Hrvatskom narodnom kazalištu Osijek te postaje glumica koja je i glavna zvijezda predstave. Sudjelovanje u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Nove TV njezin je novi izazov.

Osebujna Nives podiže temperaturu kojim god putem odabrala proći, a sve o njezinim životnim i karijernim odlukama te kontroverzama koje je prate doznat će posjetitelji nove ‘Ženske priče’ u njezinom razgovoru sa spisateljicom i stand-up komičarkom Marijanom Perinić.

Proljetno izdanje ‘Ženske priče’ održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u četvrtak, 27. travnja, u 20,00 sati. Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje, a možete je poslati na e-mail: [email protected] ili nazovite na mobitel: 099/758-9934

Foto: Srećko Rundić


Ženska priča: Bojana Gregorić Vejzović i Jelena Perčin

Ženska priča: Mirjana Hrga i Ana Brdarić Boljat

Božićna Ženska priča: Doris Pinčić i Ivana Plechinger

 
Tagged: , , , , , , , , , , ,