ZKM: Hoćeš li doći? Vratili smo se!

Nakon dvomjesečne stanke Zagrebačko kazalište mladih (ZKM) od 27. svibnja ponovo počinje s izvedbama svojih repertoarnih predstava.

Očekujte najgledanije predstave za koje se uvijek traži karta više: ‘H.E.J.T.E.R.I.’, ‘Huddersfield’, ‘Dobro je dok umiremo po redu’, ‘Eichmann u Jeruzalemu’…

Za vrijeme trajanja karantene, ZKM je, kao i brojna druga kazališta u zemlji, ustupio veliki broj svojih najboljih predstava, uključujući repertoarne hitove poput ‘Črne mati zemle’, na besplatno online gledanje. ‘Ovoga puta od svoje publike trebamo pomoć da lakše prebrodimo neizvjesnost. Stoga nažalost za izvedbe do kraja sezone ne vrijede uobičajeni studentski, umirovljenički i popusti za organizirane posjete’, poručuju iz ZKM-a.

Ulaznice se i dalje mogu rezervirati i kupovati online, dok blagajna radi svakim radnim danom od 10 do 20 sati, subotom od 10 do 14 te dva sata prije predstave, nedjeljom dva sata prije predstave.

U ZKM-u provode preporučene epidemiološke mjere kako bi se gledatelji mogli i dalje osjećati sigurno i opušteno. Zbog održavanja sigurnosnog razmaka, broj mjesta u dvorani je ograničen i smanjen. Zato je važno da na vrijeme rezervirate svoja mjesta te da u dvorani držite propisani razmak.

Veselimo se vašem dolasku! Hoćeš li doći?, pozivaju ZKM-ovci.

Z. K.


Tagged: , , , , , , ,