Zlokić, Čeljuska i Šerbedžija o ženskoj mudrosti

Novo izdanje talk-showa ‘Ženska priča’ na temu ‘Ženska mudrost’ održano je u zagrebačkom klubu Sax!, a voditeljica Marijana Perinić ugostila je pjevačicu Jasnu Zlokić, televizijsku urednicu i novinarku Tončicu Čeljusku te glumicu i pjevačicu Luciju Šerbedžiju.

Na temu ženske mudrosti mnogo se toga imalo za reći, pa se tako tematiziralo pitanje samorefleksije, empatije, intuicije i odlučnosti, kroz prizmu istančanog smisla za humor, na račun sebe, ali i drugih, bez kojeg zasigurno nema životnog veselja pa tako ni mudosti. Biti mudra znači promišljati, njegovati svoju unutarnju i vanjsku ljepotu, ali prije svega dobro srce, zbog čega ne čudi informacija kako su gošće svojim prijateljicama često rame za plakanje, od kojih se nerijetko i očekuju životni savjeti.

Poznata pjevačica, voditeljica i glumica otvorile su dušu i, bez imalo ustručavanja, odgovarale na pitanja iz publike, pričale o razlikama između muškaraca i žena, naglasivši kako u partnerskom odnosu nikada ne podilaze već njeguju iskrenost, vjernost i toleranciju.

Govorile su i o naučenim lekcijama u partnerskim i prijateljskim odnosima, o rivalvstvima između žena, poslovnim izazovima, svojim manama i vrlinama, zaključivši kako u životu treba uživati i, najvažnije od svega, ne shvaćati se previše ozbiljno.

Prihod od ulaznica doniran je Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna, zbog čega posebno veseli informacija da je show u potpunosti bio rasprodan.

M.M. / Foto: Marina Ribar


Ženska priča: Pervan, Grgić i Blažinić o ženama


Tagged: , , , , , , ,