Ženska priča: Kad nam muškarci kuhaju

Novo izdanje talk-showa ‘Ženska priča’ održano je u klubu Sax!, na temu ‘Kad nam muškarci kuhaju’, a u gostima kod Marijane Perinić bili su: podravkin kuhar Mišel Tokić, član žirija Masterchefa Melkior Bašić te novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Gosti su bez dlake na jeziku nastojali publici dati odgovor na pitanje: ‘Zašto muškarci u zadnje vrijeme sve češće kuhaju?’

Pričali su i o svojim počecima u svijetu kulinarstva, stažiranju po restoranima, otkrili sve tajne „kužinavanja“ u stresnim uvjetima te podjelili s publikom kako su neizmjerno zahvalni kada im prijatelji kuhaju, ali da podjednako vole i ugostiti druge. Pričalo se o kuhanju kao sredstvu zavođenja žena, o vrstama hrane i pića koji su sigurni afrodizijaci složivši se kako je svaka hrana afrodizijak, ako se ženi sviđaš kao osoba, zbog čega ti je prolaz zagarantiran.

Kako se bliži Uskrs, tako se govorilo i o uskrsnim delicijama, receptima, ponekim trikovima, uz jasnu poruku kako za blagdane treba uživati, a ne poludjeti od pustog nakuhavanja. Publika se najviše smijala na temu anegdota iz kuhinje i druženja do ranih jutarnjih sati, kojih je uistinu napretek, uz poneku tajnu za uspješan lijek protiv mamurluka.

Prihod od prodaje ulaznica donira se udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

A.V. / Foto: Marina Ribar

Ženska priča: Poznate dame iskreno o svojim godinama


Tagged: , , , , , , ,