Ženska priča: Poznate dame iskreno o svojim godinama

U zagrebačkom klubu Sax! održan je drugi,ovosezonski talk-show ‘Ženska priča’ Marijane Perinić, i to na temu ‘Kad su godine samo broj’, a gošće su bile pjevačica Zdenka Kovačiček, glumica Bojanu Gregorić Vejzović i životna motivatorica Borna Kotromanić.

Tri poznate dame otvoreno su i iskreno pričale o svojim godinama dokazujući tezu da, ukoliko brinemo za svoju vitalnost i osluškujemo svoje unutarnje dijete, godine su samo stvar numerologije.

Naša rock i jazz pjevačica, žena za sva vremena, Zdenka Kovačiček pričala je o danima kada je s bendom putovala svijetom, o ljubavi prema glazbi bez koje ne bi mogla zamisliti život i o tome koliko je važno da žena radi ono što voli i bude okružena mlađim generacijama koje će joj dati dodatnu energiju koju ona smatra ključem dobrog izgleda.

Kazališna, filmska i televizijska glumica Bojana Gregorić Vejzović publiku je nasmijala anegdotama iz bračnog života te podijelila svoje tajne uspjeha u showu ‘Ples sa zvijezdama’ u kojem je prepoznata kao izvrsna plesačica kojoj godine zbog njezine fleksibilnosti i vitalnosti svakako idu u prilog.

Životna motivatorica Borna Kotromanić mnoge je ostavila bez teksta pričajući o svom životnom putu, o borbi protiv strahova kroz koje je prolazila kao dijete i kao majka četiri sina, da bi danas konačno živjela svoj puni potencijal, ne pristajući na osrednjost i kompromise.

Gošće su također pričale o svakodnevnim ritualima, prehrani, važnosti aktivnog života i dobrog sna, a bilo je tu priče i o seksu, uz jasnu poruku kako je za dobar izgled ipak bitan životni užitak, prihvaćanje i zdrava ljubav prema sebi.

Bilo je to još jedna uspješna ‘Ženska priča’, čija će sezona trajati do srpnja, a emisija će se uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije.

Novo izdanje ‘Ženske priče’ održat će se u klubu hrvatskih glazbenika Sax! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu, 6. srpnja u 20 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svakog mjeseca, udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

A.V. / Foto: Marina Ribar

Ženska priča: Supružnici Matanić i Ida Prester o braku

Tagged: , , , , , , ,