Žuta minuta: Originalna glazbena komedija

Priprema se audicija za novi mjuzikl! Kada pred redatelja i producenticu počnu stizati živopisni likovi gladni svog mjesta na pozornici, postaje jasno da kazalište za neke ima puno dublji značaj od onog koji se vidi na prvi pogled…U originalnoj glazbenoj komediji ‘Žuta minuta’, komičnom (polu)mjuziklu s neočekivanim raspletom, glumci Hana Hegedušić i Igor Barberić utjelovljuju likove koji će vas nasmijati do suza, ali i natjerati da se zapitate koliko su daleko pojedinci spremni ići za ono što zaista vole. Premijerna izvedba ‘Žute minute’ je 18. travnja (20 sati) u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

‘Tko ne bi volio raditi predstavu koja se zove Žuta minuta? Jedino što trenutno mogu reći je da se Hana i ja dobro zabavljamo uz to što stvaramo ovu predstavu. Jednako kao i kada smo pisali scenarij, dogovarali pjesme i smjer u kojem ćemo ići, a i sada kada na probama slažemo glazbenu sliku. Vjerujem da će publici na kraju biti jednako zabavno kao i nama’, zaključuje Igor Barberić.

Glazbu i stihove zaraznih songova potpisuju Tonči, Vjekoslava, Hana i Ivan Huljić, a za režiju su zaslužni Hana Hegedušić i Igor Barberić, koji je zajedno s Igorom Weidlichom i autor ove priče. Aranžmane je izradio Filip Gjud. Iza produkcije stoje B GLAD Produkcija i Tonika.

Hoće li se Innes napokon u potpunosti posvetiti ulozi u novom mjuziklu i hoće li Ante uz ulogu dobiti i neku stranačku iskaznicu? Je li možda astmatični entuzijast Roman spas za produkciju ili je to ocvala glumica Ursula Stojadinović, koja se proslavila epizodnim ulogama u filmovima koje nitko nije vidio? I što je to zaiskrilo između redatelja i producentice? Zašto njih dvoje za vrijeme ove audicije imaju svoju „žutu minutu“? Dođite i pogledajte u novom (polu)mjuziklu zbog kojeg ćete na kazališni svijet gledati drugim očima!

I. T.Mjuzikl Pacijenti
Huljić-Gavran-Barberić: Mjuzikl Pacijenti


Tagged: , , , , , , , , , , , , ,