11. Oscar revija u CineStaru

Crveni tepih, živi zlatni kipovi, pjenušac i brojna poznata lica u pravom su hollywoodskom stilu u CineStaru Zagreb (u Branimir centru) službeno obilježili početak Oscar groznice koja je stigla i u Hrvatsku.
Oscar revijaPovod ovog ekskluzivnog okupljanja bilo je svečano otvaranje 11. Oscar revije u sklopu koj je premijerno prikazan film ‘Teorija svega’, nominiran za najprestižniju nagradu sedme umjetnosti u čak pet kategorija. Priča je to o nevjerojatnom životu genijalnog fizičara Stephena Hawkinga i njegove supruge Jane.

Oscar party nastavljen je nakon projekcije ‘Teorije svega’ na svečanom koktelu u casinu Wettpunkt, gdje su su uzvanici mogli iskušati i koliko su sretne ruke.

11. Oscar revija održava se u svim CineStar kinima od 22. do 31. siječnja uz premijerne projekcije filmova ‘Birdman’ (9 nominacija), ‘Odrastanje’ (6 nominacija), ‘Snajperist’ (6 nominacija) i ‘Sudac’ (1 nominacija).

B. L.


Pročitajte još: Teorija svega: Biografski film o Stephenu Hawkingu , Nominirani za Oscara u kinu Europa , Ritam ludila: Novi Full Metal Jacket


 

 

Tagged: , , , , , , , ,