2Cellos na finalu Lige prvaka u Kijevu

Luka Šulić i Stjepan Hauser spremni su za dugoiščekivani nastup na otvorenju finala UEFA Lige prvaka 26. svibnja, a uoči tog veličanstvenog događaja, snimili su i prigodni spot.

2Cellos su ovoga puta odabrali i na violončelima besprijekorno odsvirali pjesmu ‘Seven Nation Army’, koju u originalu izvode The White Stripes. Tu će pjesmu, uz himnu Lige prvaka, imati čast odsvirati u finalu UEFA Lige prvaka u Kijevu.

‘Budući da je to pjesma koju ćemo izvoditi uoči utakmice u finalu Lige prvaka, prije nego igrači izađu na teren, odlučili smo snimiti i video. Ja nosim dres Real Madrida, a Luka Liverpoola koji su ujedno i finalisti Lige prvaka’, rekao je Hauser napominjući kako i Luka i on vole odlične rifove i velike bubnjeve koji sjajno dolaze do izražaja u ‘Seven Nation Army’: ‘Pomislili smo zašto ne bismo odsvirali oba instrumenta na našim violončelima. Ne možemo dočekati da odsviramo pjesmu u finalu Lige prvaka. Bit će to definitivno trenutak za pamćenje!’

Spot su snimili u studiju gdje uz sve obaveze marljivo rade i na nadolazećem albumu! A s nadolazećeg albuma već smo čuli i vidjeli sjajnu obradu bezvremenskog hita ‘Eye of The Tiger’.

Nastupom u Kijevu, 2Cellos će se još jednom predstaviti kao sjajni promotori Hrvatske u inozemstvu. Riječ je o nastupu na jednom od najprestižnijih i najgledanijih sportskih događaja koji je prošle godine pratilo više od 350 milijuna ljudi!

‘Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Iznimno smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovako velikog i spektakularnog događaja’, rekao je Hauser uoči nastupa.

Prije nego što 2Cellos nastupe u maniri pravih svjetskih zvijezdi, na pozornici će nastupiti i svjetski poznata pjevačica Dua Lipa i pjevač Sean Paul. A taktovi violončela, na teren će te večeri ispratiti i naše nogometne zvijezde: Luku Modrića i Matea Kovačića u dresu Real Madrida CF te Dejana Lovrena u dresu Liverpoola CF.

M. R.


Tagged: , , , , , , , , , , , , ,