ALMAfashion ljetna kolekcija: Summer Small Talk

Stilistica, modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko u najtoplijem dijelu godine predstavlja kolekciju Summer Small Talk pružajući ženama da ispričaju svoju modnu priču birajući komade s njezinim potpisom. Bez obzira na građu tijela, konfekcijski broj…Gdje si kupila ovu haljinu? Ima li u nekoj drugoj boji? Pokriva li ona vaš sve, uključujući i moje obline? Radi li se i u veličinama većim od broja 46?… Ovo su samo neka pitanja i ženska razmišljanja koja su potaknula stilisticu, modnu savjetnicu i dizajnericu Almu Premerl Zoko da napravi ALMA fashion ljetnu kolekciju namijenjenu svim ženama koje vole drugačije modne komade (i koje o modi pričaju sa svojim prijateljicama)

‘Summer Small Talk je zapravo priča o slobodi, ljepoti, ljetu i ženskim (ne)savršenostima koje su skrivene ispod odjeće koju biramo! U fokusu inspiracije mi je i dalje haljina kao vladarica outfita, ali i praktično rješenje u koje se treba samo uskočiti i zablistati’, rekla je o svojoj kolekciji Alma.

Petra Cicvarić

Već na prvi pogled, ALMAfashion Summer Small Talk priča priču u veselim asimetrijama, rješenjima koja se mogu nositi na nekoliko načina, bojama i uzorcima koji pozivaju na putovanja. Koketirajući s morskim elementima – brodićima, sidrima, prugama – Alma je dala drugu dimenziju tipičnim morskim komadima stvarajući nosive modele za sve ljetne prigode. Ne volite li pruge, valove i slično, Alma nudi printeve i boje, ali i modela koji laskaju svim oblicima građe tijela. Ono što je novitet je činjenica da ALMAfashion kao brend pokriva skalu veličina od 36 do 48 i to kroz četiri jedinstvene veličine- mala, srednja, velika i bucika.

Dobro je poznato da Alma Premerl Zoko bira glumice kao zaštitna lica svojih kolekcija, želeći poslati poruku da svaki njezin ALMAfashion komad potiče modnu transformaciju i stilističku igru. Ono što glumice rade na sceni, to može jedna ALMAfashion haljina učiniti i u ženskoj svakodnevici – svaki model se može nositi na nekoliko različitih načina koketirajući s različitim stilovima i prigodama. ALMAfashion Summer Small Talk priču ispričala je poznata karlovačka glumica Petra Cicvarić birajući modele koji će pomiriti sve njezine prigode – svakodnevicu mlade urbane mame, dnevne izlaske i odlazak na posao, ali i situacije poput kazališnih premijera i drugih ljetnih svečanosti.

ALMAfashion kolekcija je dostupna u Zagrebu, Puli, Rijeci, Slavonskom Brodu, Designer Outletu Roses (HR Design), Zadru i putem FB stranice ALMAfashion.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , , ,