Andrea Bocelli i 2Cellos: Koncert za pamćenje

Ostalo je malo više od dva tjedna do velikog glazbenog spektakla godine – koncerta Andree Bocellija u Areni Zagreb 29. studenoga. Ovaj talijanski slavuj održat će po prvi puta koncert u Zagrebu na radost svih njegovih brojnih obožavatelja, a da vlada veliki interes za ovim događajem, svjedoči i izvrsna prodaja ulaznica.
Andrea BocelliPjevaču će se na pozornici pridružiti naš svjetski poznati duo na violončelima, popularni Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao 2Cellos. Bit će ovo prvi puta da Andrea Bocelli surađuje s ovim glazbenicima. Na koncertu punom iznenađenja će se izvesti hitovi koje će 2Cellos obraditi u svom aranžmanu, pa ne sumnjamo da će sve prisutne ostaviti bez daha. Jedinstvena je to prilika da na jednom koncertu uživate u najvećim glazbenim zvijezdama.

‘Voce universale’, kako su Lanu Kos prozvali dirigenti s kojima je surađivala i ugledni vokalni pedagozi, svojim osebujnim glasom osvojit će sva prisutna srca kada zapjeva s najpoznatijim talijanskim izvođačem današnjice. Ovo neće biti prvi put da ovo dvoje pjevača surađuju. Zajedno su zapjevali prošle godine na proslavi 100 godina opernog festivala u Areni Verona, a varaždinska sopranistica će za publiku pripremiti i malo glazbeno iznenađenje.

Gosti na koncertu bit će i Zagrebačka filharmonija te Akademski zbor Ivana Gorana Kovačića.

S. P.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,