AntenaPlugged: Tony Cetinski i Vatra

Dva vrhunska izvođača i zabavljača, dva ‘glasa’, dva ‘mentora’ na jednom mjestu, a krajni rezultat je fenomenalni koncert za sjećanje.Ivan Dečak i Tony CetinskiRadijska postaja Antena Zagreb još jednom je pogodila izborom izvođača i posjetiteljima pružila vrhunski glazbeni doživljaj. Green Gold Club bio je u srijedu najtraženiji klub u gradu, a brojni obožavatelji tražili su mjesto više, jer nastup Tonya Cetinskog i Vatre se ne propušta.

Već od uvodnih taktova vidjelo se u kako će cijeli koncert biti jednosmjerna ulica prepuna glazbenih vrhunaca jer Vatra predvođena Ivanom Dečakom doslovno je prvom pjesmom ‘zapalila’ posjetitelje Green Gold Cluba. Obožavatelji su tijekom cijelog nastupa pjevali u jedan glas. Od ‘Vrati se’ preko, ‘Tremola’ ‘Saturna’ i naravno ‘Tanga’ atmosfera u klubu je ključala.

A nakon Vatre na stage je izašao jedinstveni i karizmatičniTony Cetinski. Prebogata glazbena karijere, prepuna hitova rezultirala je nastupom za najizbirljivije glazbene obožavatelje. Vrhunac večeri bio je kad se Tonyju na pozornici ponovno pridružio Ivan Dečak te su zajedno izveli nekoliko pjesama.

Drugi u nizu koncerata AntenaPluggeda protekao je u vrhunskoj svirci i odličnoj zabavi. Treći koncert je 4. ožujka, a imena izvođača još nakratko će biti u tajnosti.

H. R. / Foto: Dario Njavro


Pročitajte još: Psihomodo pop i Pavel započeli AntenaPlugged


 

Tagged: , , , , , , , , , , ,