Audicija za Hrvatsku Broadway školu

Audicija za 1. Hrvatski Broadway ansambl i školu održat će se 24. studenog, od 15 sati, u prostorima bivše Kinoteke Zagreb.
Hrvatska Broadway školaŽiri će sačinjavati profesori ove škole: Cynthia Hansell Bakić, Ivan Pernicki, Iva Juras, Ivana Galić, Lillian Butler, Maja Mladenović kao i ostali dio edukativnog, produkcijskog i pedagoškog tima.

Audicija je otvorena za sve umjetnike koji žele postati dio jedinstvene i prve Hrvatske Broadway škole. Za audiciju je potrebno pripremiti bilo koji od vaših umjetničkih izričaja u trajanju od maksimalno 3 minute (gluma, pjevanje, ples, sviranje, posebne vještine…), budite spremni i na izazov.

U slučaju donošenja CD-a, trebao bi biti u CD-Audio zapisu, a pjevače se moli da ponesu sa sobom note u slučaju ako neće pjevati na matricu ili a-capella. U 1.Hrvatsku Broadway školu prima se određeni broj umjetnika koji će s vremenom imati pravo prvenstva ulaska u 1. Hrvatski Broadway ansambl i samim tim postati punopravi članovi.

Edukativni program nudi široku lepezu obrazovanja svakom umjetniku, kroz ove predmete:
– povijest umjetnosti Broadwaya;
– Broadway plesovi i tehnike;
– OB vokalna tehnika;
– tehnika Broadway višeglasja;
– pedagogija scenskog pokreta;
– MM tehnika scenskog nastupa i glume;
– psihologija zvuka, pokreta i facijalne ekspresije;
– Broadway glazbeni smjerovi;
– kineziologija

Umjetnici će imati priliku savladati potpuno nove tehnike pod stručnim vodstvom kako domaćih tako i stranih profesora, pedagoga i mentora kako bi postali potpuna showman persona. Edukativni program će biti prilagođen u dvije smjene, provodit će se kroz četiri semestra i plaćati u mjesečnim obrocima. Broadway Ansambl kao i škola iziskuju predanost i rad, stoga bi zamolili da se prijave dragi umjetnici koji žele uložiti u svoje znanje ili ga nadograditi i postati dio Prve Hrvatske Broadway Škole pri Prvom Hrvatskom Broadway Ansamblu.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na: [email protected]

Hrvatski Broadway ansambl

Tagged: , , , , , , , , , ,