Black Belt Open judo turnir: Dođi, vidi, probaj

U Sutinskim vrelima treću godinu zaredom održat će se međunarodni Black Belt Open judo turnir za dječake i djevojčice od 6 do 14 godina te mlađe kadete do 16 godina, i kadete koji se bbore u uzrastu do 18 godina.Mladi zagrebački turnir ustrajan je u namjeri da iz godine u godinu okuplja sve više i više zaljubljenika u ovaj olimpijski sport koji prerasta okvire sporta. Pod motom ‘Dođi, vidi, probaj’ posjetiteljima otvara vrata 10. veljače u 9.30 sati i pruža mogućnost da se judo doživi ne samo u teoriji, već i u praksi.

‘Black Belt Open okuplja vodeće klubove u Hrvatskoj i pruža jedinstvenu priliku svim zainteresiranima da vide judaške borbe od najranije dobi pa sve do kadetskog uzrasta, te saznaju sve što ih zanima o judu na jednom mjestu. Ove godine idemo korak dalje, pod motom ‘Dođi, vidi, probaj’ posjetitelji će moći i stati na tatami i isprobati jednostavnije vježbe i tehnike. U judo probaonici ima mjesta za svakoga – od male djece pa sve do baka i djedova jer judo nema dobnih niti spolnih ograničenja’, istaknuo je Ivan Tomašić, predsjednik kluba i organizator Black Belt Open turnira.

Organizatori očekuju da će na turniru Black Belt Opet 2018. svoje vještine na tatamiju demonstrirati više od 500 natjecatelja i natjecateljica iz 40-ak domaćih i stranih klubova.

M. B.


Tagged: , , , , , ,