Branka Erdelji Štivić: Starenje za početnike

Može li starenje od početničkog postati majstorsko i mogu li se godine koje prolaze kreativno pretvoriti u dobitak?Odgovor je potvrdan u prvijencu dr. Branke Erdelji Štivić ‘Starenje za početnike’, koji će autorica promovirati u zagrebačkoj knjižari Hoću knjigu Megastore, Bogovićeva 7, u ponedjeljak u 18 sati.

‘Lagan i razigran, zabavan i ozbiljan, ovaj roman ruši predrasude o ženama u dobi za mirovinu, o muževima i o podršci prijatelja’, napisala je urednica Milena Benini u pogovoru.

Uz autoricu Branku Erdelji Štivić o romanu će govoriti urednica Milena Benini i ilustratorica naslovnice Helena Klakočar. Moderatorica je Sandra Pocrnić Mlakar. Odlomke iz romana čita Marija Sekelez.

Branka Erdelji Štivić je liječnica, životno vezana uz tri grada – Slavonski Brod, gdje je rođena, Zagreb gdje danas živi i gdje je proživjela djetinjstvo i mladost, te uz Koprivnicu, gdje je u zrelim godinama radila kao liječnica školske medicine. Koprivnica već očekuje svoju doktoricu i njezin roman na predstavljanju u knjižnici 4. lipnja.

P. R.


Tagged: , , , , , , , , , , ,