Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s hokejašima

Nakon zajedničkog druženja i plesanja s višestrukim svjetskim prvacima, plesnom skupinom Atomic Dance Factory, ‘Čiribu Čiriba i vesela zanimanja’, kao dio svog programa, dovodi hokejaše Medveščaka.
Luka Vidović-Čiribu čiribaZimski sport u zimsko doba, 14. prosinca u 11 sati u Kulturno informativnom centru (KIC) u Zagrebu.

‘Zig-zag, Med-veš-čak!’ , navijački je slogan koji sve češće možemo čuti na ulicama Zagreba, kafićima i radio postajama. Donedavno, ne tako popularan sport u Hrvatskoj, danas puni ledenu dvoranu Doma sportova i Arenu Zagreb, stvarajući euforiju među svim generacijama.

Redovna sezona za Medveščak započela je 6. rujna i trajat će do 4. ožujka 2014. godine. ‘Medvjedi’ će igrati ukupno 54 utakmice, 27 na domaćem terenu i 27 gostujućih utakmica. U pretrpanom rasporedu, našli su vremena i za najmlađe i odazvali se na poziv da svojim sudjelovanjem u dječjem programu ‘Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem’, predstave svoje zanimanje i njihov ‘život na ledu’.

Menart Kids, Luka Vidović i Klub hokeja na ledu Medveščak, u ovo blagdansko vrijeme, odlučili su udružiti svoje snage i razveseliti mališane ne samo u Zagrebu. Naime, od svake kupljene ulaznice donirati će po 5 kuna za UNICEF – ovu humanitarnu akciju za djecu Filipina, čije je domove nedavno pogodio razorni tajfun i pritom odnio 12.000 ljudskih žrtava. Razveselimo one kojima je to najpotrebnije, neka i oni osjete dio božićne čarolije i blagdanskog mira.

Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju poklončići, smijeh, sudjelovanje u trikovima iz ‘Lukine čarobne kutije’ koju ćete, ovom prilikom, moći kupiti po sniženoj blagdanskoj cijeni te i na taj način sudjelovati u humanitarnoj akciji.

Menart

Pročitajte još: UNICEF pomaže djeci Filipina

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,