FoodNess proizvodi: Bez glutena, laktoze i GMO-a

FoodNess proizvodi dizajnirani su kako bi zadovoljili najzahtjevnije informirane potrošače koji se fokusiraju na ono što jedu, kod kuće i u restoranu ili zalogajnici.foodnessDoista, kad god je to moguće da ne sadrže gluten, laktozu i da su izrađeni od organskih sastojaka, te ne sadrže hidrogenizirane masti i GMO. Uz široku paletu proizvoda, tehnološki napredne opreme, kontinuirane podrške i moderne dinamične komunikacijske alate, FoodNess linija je bila u mogućnosti da se uspješno istakne i etablira na zahtjevnom tržištu zahvaljujući svojoj filozofiji dobrobiti, te tako postaje vodeći brand.

Koncept FoodNessa polazi od spoznaje da danas moramo slušati krajnjeg potrošača i njihove potrebe, tako da možemo paziti na njih. Stoga je cilj ponuditi zdravu prehranu u barove kroz razne opće poznate pristupačne proizvode, uključujući ih i za ljude koji pate od intolerancije ili slijede posebne dijete. Na taj način više ljudi uživa jedući ‘na putu’. Doista, FoodNess proizvodi bez GMO-a, hidrogeniziranih masti i, gdje god je to moguće, bez glutena, bez laktoze i bez palminog ulja.

FoodNess radi savršeno s ‘bez’ politikom, bez žrtvovanja bilo kojeg okusa i kvalitete: to je način na koji su brand i njegovi potrošači međusobno dobri jedni za druge.

Opširnije na: FoodNess


nutricionisti-zadar
4. Međunarodni kongres nutricionista u Zadru
Tagged: , , , , , ,