Goran Bregović u Areni Varaždin

Za predstojeći koncert Gorana Bregovića u Areni Varaždin vlada veliki interes, a organizatori očekuju da će 30. studenoga pohrliti Bregini fanovi iz svih krajeva Hrvatske.
Goran Bregović‘Ulaznice se dobro prodaju i zanimanje publike za ovaj etno spektakl je uistinu odlično’, kaže Neven Buljan, upravitelj Arene Varaždin, koja je organizator ovog koncertnog spektakla.

Bit će to uistinu jedinstvena prilika da prije isteka godine publika uživa u nastupu jednog od najpopularnijih i najcjenjenijih world music glazbenika u Europi, koji će nastupiti s velikim orkestrom i publiku držati na nogama puna dva sata.

Nakon koncerta u Varaždinu, karizmatični će Bregovinastupit će 7. prosinca u Gentu (Belgija), a potom se u potpunosti posvetiti velikom koncertu u Sarajevu, 19. prosinca, u dvorani Zetra, kojeg je zamislio kao promociju svoje novoosnovane Fondacije Gorica – Goran Bregović, koja će učenike i studente romske nacionalnosti podržavati kroz stipendije za glazbeno obrazovanje.

Promocija i koncert zamišljeni su kao ‘Saso Mange – večer donatora’ na kojoj će se prikupljati prva novčana sredstva za Fondaciju, a na događanju će se okupiti i zvijezde regije Severina, Vlatko Stefanovski, Gibonni, Tonči Huljić i drugi. S Bregovićem će u Zetri nastupiti i nepoznati ali talentirani mladi romski pjevači, koji će imati priliku pjevati s popularnim glazbenim zvijezdama.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,