Hladno pivo otvorilo Bundekfest

Unatoč kiši i hladnom vremenu, Bundekfest 2014. otvorio je vrata tisućama posjetiteljima. Da će upravo ovaj zagrebački i regionalni festival slijedećih jedanaest dana biti epicentrom najbolje zabave, koncertom otvorenja su pokazali grupe Hladno pivo i Silente.
Hladno pivo-BundekfestZagrebački gradonačelnik Milan Bandić kratkim je govorom otvorio treće, do sad najveće izdanje festivala i najavio sjajan program, odlične koncerte te brojne druge kulturne i gastro sadržaje. Potom se uputio na kratku vožnju balonom u pratnji atraktivnih hostesa koje su privlačile pažnju Bundekfest nošnjama. Unikatne crvene i plave haljine osmislie su dizajnerice iz modnog dvojca Boudoir koje će od ove godine postati još jedan zaštitni znak zagrebačkog festivala.

Velika otvorena pozornica, vrhunska produkcija i brojni hitovi najpoznatije zagrebačke rock grupe Hladno pivo, zapalili su tisuće posjetitelja koje ni loše vrime ni kiša nisu zaustavili u namjeri da podrže svoje idole. ‘Pjevajte nešto ljubavno’, ‘Ezoterija’ i ‘Svijet glamura’ samo su neke od pjesama koje je Hladno pivo po zasviralo pred oduševljenom publikom u Novom Zagrebu. Publiku je zabavio i dubrovački Silente, pokazavši zašto su posljednje vrijeme jedan od traženijih mladih bandova.

U hrvatsku metropolu stigli su i gradovi partneri te prijatelji ovogodišnjeg izdanja festivala. Grad Rim do samog će kraja, 5. listopada, svakoga dana predstavljati gastro specijalitete vodećih talijanskih kuharskih majstora, a Budimpešta će atraktivno dizajniranu i osmišljenu tematsku jedinicu u Zagrebu otvoriti danas (petak). U sljedeća tri dana uživat ćemo u vrhunskim mađarskim specijalitetima, ali i sjajnim glazbenim tradicionalnim sastavima.

Otvoren je i Međunarodni festival balona koji se nakon nekoliko godina vratio u Zagreb.

Select PR


Pročitajte još: Bundekfest u društvu najvećih svjetskih manifestacija


 

 

Tagged: , , , , , , ,