I Sharon Stone voli 2Cellos

2Cellos – Luka Šulić i Stjepan Hauser – nastupili su na gala priredbi Celebrity Fight Night, poznatoj kao jednom od najelitnijih dobrotvornih evenata u svijetu. Ovaj se događaj već tradicionalno održava svake godine u Palazzo Vecchio u Firenzi, a privlači velik broj utjecajnih ljudi i slavnih osoba.
Andrea Bocelli, Sharon Stone i Stjepan HauserNaši dečki su najprije nastupili s Andreom Bocellijem, na čiji su poziv i bili posebni gosti ovog eventa, i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su potom odsvirali još jednu skladbu. A onda su uslijedile poznate izvedbe 2Cellos kojima su dečki oduševili goste.

Oduševljena je bila i slavna glumica Sharon Stone, s kojom se Stjepan Hauser družio nakon koncerta:
‘Imali smo divnu konverzaciju, bila je jako draga i srdačna! Rekla mi je kako već neko vrijeme prati naš rad te da je veliki obožavatelj, što me naravno oduševilo!’, komentira Stjepan.

I brojni drugi slavni gosti nisu ostali ravnodušni na energiju i talent našeg slavnog dvojca, primjerice ni legendarni televizijski voditelj Larry King, s kojim su se dečki također upoznali.

M. R.


2Cellos
2Cellos osvajaju Hollywood


Andrea Bocelli i 2Cellos

2Cellos na koncertu Bocelli & Friends


Tagged: , , , , , , , , , , , ,