Jedinstvena blagdanska kampanja korejskog Nituija

Jeste li svima odabrali darove? Ne ostavljajte to za idući tjedan, posebno živite li u Zagrebu!U jedinstvenom beauty showroomu korejske kozmetike Nitui u tijeku je blagdanska kampanja ‘Reci mi budžet, složim ti paket’ koja vam pruža ideju za darivanje personaliziranih kutijica u kojima se nalaze beauty proizvodi namijenjeni određenom tipu kože, godinama ali i navikama kad je o beauty rutini riječ.  I to u budžetu koji sami odaberete! 

‘Budući da su nas u ovoj godini upoznale brojne žene i muškarci, a korejska beauty rutina u 7 koraka postala prihvatljiv način njege lica i tijela urbanih ljudi koji žive u Hrvatskoj, mnogi od njih su poželjeli svoje najdraže proizvode darovati onima koje vole. Ali i darovati nešto novo, inovativno što pruža koži svježinu i djeluje već nakon prvog nanošenja’, kaže Karmen Kroflin, generalna zastupnica za Hrvatsku popularnih korejskih brendova Mizon, Beausta, The Skin House i XYCOS koji se svi na jednom mjestu mogu naći u koncept showroomu Nitui u zagrebačkoj Horvaćanskoj 156, koja je sa svojim timom osmislila jednostavan, brz i praktičan način odabira poklona u planiranom budžetu. 

Tako se u kutijicama od 50 kuna nalaze dva inovativna Beausta ‘tetrapaka’ u kojima je kremica i maska za brzo osvježenje lica, ali i krema za ruke i Mizon sheet maska za lice koja pruža licu trenutno osvježenje. Ovakvi su pokloni idealni za kolegice s posla ili slučajne čestitare koji vam mogu pozvoniti tijekom blagdana na vrata. U budžetu od 100 kuna Karmen je tako pokazala primjer kutijice u kojoj se nalazi veće pakiranje Mizon proizvoda po želji, ali i nekoliko Beausta proizvoda po želji, ovisno o koži. Ovakve kutijice su idealne za prijateljice, ali i neke poslovne partnere kojiima želite pokazati zahvalnost za proteklu godinu.

Za one kojima treba konkretan proizvod koji zaglađuje bore, pokazala je odličnu kremu Vita snail cream s potpisom The Skin house brenda, koja je u ovo blagdansko vrijeme na posebnoj promociji i ulazi u budžet od 100 kuna. Za one kojima se sviđa koncept korejske beauty rutine je prekrasna kutija u vrijednosti 200 kuna u kojoj se nalazi čitava lepeza od  8 beausta proizvoda, koji svaku ženu vode kroz 8 koraka korejske beauty rutine.  

Želite li na brz i jednostavan način kupiti poklone, Nitui showroom je otvoren svaki radni dan od 8 do 20, subotom od 8 do 15 sati. Ne stignete li na adresu, uvijek možete svoje poklone naručiti i putem weba www.nitui.eu

A. M. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , ,