London Calling: Odgođen nastup Richa Halla

Organizatori javljaju kako su obaviješteni od strane menadžmenta Richa Halla da uslijed više sile on ne može ovog vikenda nastupiti u programu festivala ‘London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije’.
London CallingUlaznice kupljene za samostalnu predstavu Richa Halla, u nedjelju 8. prosinca od 21.30 sati možete vratiti na prodajnom mjestu na kojem ste ih i kupili. Rok za povrat ulaznice je do kraja godine. Uplaćeni novac bit će vam vraćen u cijelosti odmah po povratu ulaznice.  No, organizatorima i izvođačima bilo bi jako, jako, jako drago da na blagajni Lisinskog svoju ulaznicu zamijenite za čak tri ulaznice (platiš 1 dobiješ 3) za preostale predstave koje su na programu u nedjelju 8. prosinca i koje će se naravno održati prema planu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Program ‘Comedy Gala’ održat će se u subotu prema planu, s tom izmjenom da Rich Hall neće nastupiti već će ulogu headlinera preuzeti Seann Walsh. Ukoliko ipak želite vratiti svoju ulaznicu za predstavu “Comedy Gala” ili festivalsku ulaznicu možete to učiniti, također na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili, ali s tom razlikom da to možete učiniti zaključno do subote 7. prosinca do 12 sati.

Aquarius

Pročitajte još: London Calling: Revolucija smijeha u Lisinskom

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,