Majke: Povratnički koncert na CD-u i DVD-u

Veliki povratnički koncert koji su 9. ožujka 2007. godine održale Majke nakon šestogodišnje stanke, napokon se našao na CD-u i DVD-u.
Goran BareNa CD-u se nalazi 18 odabranih pjesama s koncerta, na kojem su se Majke dotaknule svih faza diskografije i oduševile prepunu Tvornicu. Na DVD-u se nalazi cijeli koncert, odnosno 27 pjesama. Dizajn koji je dočarao žestinu i sirovost Majki, potpisuje Miranda Herceg.

Majke, u postavi Goran Bare, Zoran Čalić (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi), Nedjeljko Ivković Kilmister (bas), Kruno Domaćinović (gitara) i Danko Krznarić (klavijature), unatoč stanci od šest godina, odsvirali su žestoki i sirovi rock and roll koncert za pamćenje, čemu svjedoče i pohvale glazbenih kritičara s koncerta:

‘Majke su uistinu održale lekciju iz pravog rock ‘n rolla, a publika je to znala prepoznati. Ako već nemamo u Hrvatskoj mladih čistokrvnih rock bendova, na sreću opet imamo Majke, koje previše vjeruju u svoju religiju da bi je izdali’,
Marko Vukušić (Muzika.hr)

‘Povratnički koncert započeo je hitom Svaku noć i svaki dan s njihovog albuma prvijenca Razum i bezumlje i već je tada postalo jasno da Majke vjerojatno zvuče bolje nego ikada do sada”.
Ivor Fuka (Lupiga.com)

Croatia Records

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,