Na vrućem stolcu: Daniela Uzelac

Muškarci se ne boje jakih žena, muškarci se boje baba – odgovorila je Daniela Uzelac na pitanja iz publike na kraju razgovora sa Sanjom Tatalović u talk-showu ‘Na vrućem stolcu’ u zagrebačkom Ro & Do Baru.

Baba ili babuška je neostvarena žena, nesvjesna svog punog potencijala, koja svoju pravu prirodu skriva ispod slojeva uloga koje preuzima. Ostvarena žena, koja živi svoje autentične osjećaje je boginja ili diva, a boginju od babuške dijeli samo jedna misao, podsjetila je Daniela Uzelac.

Razgovor ‘Na vrućem stolcu’ bio je prilika da Sanja Tatalović s Danielom Uzelac porazgovara o Danielinu blogu u kojem od 2013. svakodnevno ispisuje inspirativne postove o povratku autentičnoj ženstvenosti i mudrosti prirode. Iz bloga su proizašle tri knjige – ‘Buđenje boginje’, ‘Ritam boginje’ i ‘Div i diva’.

Autentična ženstvenost privlači autentičnu muževnost i zato se u trećoj knjizi ‘Puta boginje’ pojavljuje div, muškarac s kojim diva gradi odnos u kojem se oboje ostvaruju. U razgovoru je Daniela Uzelac najavila i četvrtu knjigu ‘Puta boginje’ o balkanskoj boginji, a u knjizi će se naći najčitaniji postovi s bloga ‘Put boginje’ koji se bave dinamikom odnosa na području između Alpa, Drave i Jadrana od prapovijesti do danas.

Kako je Sanja Tatalović objavila nakon razgovora, bila je to večer dubokih utisaka i inspiracije, jer je Daniela Uzelac žena s karizmom čije knjige i blogovi trebaju postati obavezna lektira za odrasle!

Za Danielu Uzelac, Sanja Tatalović je žena širokih pogleda i interesa koja na našoj sceni daje dublji smisao i sadržaj pojmu talk show. Na Sanjinim vrućim stolcima talk show postaje način edukacije na spiritualan, erotičan i zabavan način, komentirala je Daniela Uzelac.

S. P. / Foto: Denis Buča


Na vrućem stolcu: Branko Farac

Na vrućem stolcu kod Sanje Tatalović

Daniela Uzelac: Odnos nije ovisničko vezanje, već sloboda
Tagged: , , , , , , , ,