Pedeset nijansi sive: Ulaznice u pretprodaji

‘Pedeset nijansi sive’ je napeto iščekivana ekranizacija bestsellera E. L. James koji je postao globalni svjetski fenomen. Od kada je objavljena, trilogija ‘Pedeset nijansi sive’ prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti. Prema svim pokazateljima, istim je putem neviđenog uspjeha krenuo i film koji za Valentinovo dolazi u hrvatska i svjetska kina, a o kojem možete više saznati u upravo objavljenom traileru.


Tome u prilog ide i otvorena ekskluzivna pretprodaja ulaznica u CineStaru čak tri mjeseca prije nego što će se film pojaviti na velikim platnima. Ovim jedinstvenim i do sada neviđenim događajem u svjetskoj kinematografiji, Hrvatska se pridružuje cijelom nizu zemalja koje su se odlučile najvećim fanovima omogućiti da budu sigurni kako će među prvima pogledati film.

Za one koji ne znaju, ako takvih uopće i ima, cijela priča vrti se oko lijepog, šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja (Jamie Dornan). On je savršen muškarac prema mjerilima svake žene pa tako i mlade Anastasije Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mračnu stranu…

Film ‘Pedeset nijansi sive’, kojeg je režirala Sam Taylor Johnson, dolazi u hrvatska kina na Valentinovo 2015. u distribuciji  Blitz film i video distribucije.

B. L.


Pročitajte još: Filmskih Pedeset nijansi sive

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,