Pierluigi Collina na business konferenciji

Bivši talijanski nogometni sudac Pierluigi Collina, danas uspješni financijski savjetnik, gostovat će 6. listopada u zagrebačkoj dvorani Lisinski na konferenciji Poslovnog dnevnika ‘Small & Medium Business Forum: Gospodarstvo u fokusu – mali divovi dolaze’ i održati motivacijsko predavanje.
Pierluigi CollinaKroz predavanje će objasniti prisutnima kako se nositi sa stresom na poslu te će prezentirati i svoje tehnike koje je koristio kao nogometni sudac, a primjenjive su i u poslovnom svijetu.

Osigurajte svoje mjesto na ovom interaktivnom motivacijskom predavanju i poslušajte kako je Collina spojio svijet nogometa i poduzetništva. Prijaviti se možete ovdje.

Neki od sudionika i govornika na konferenciji su: Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, Martina Jus, članica Uprave HBOR-a, Luka Burilović, predsjednik HGK, Petar Lovrić, predsjednik HUP-ove Udruge malih i srednjih poduzetnika, Branko Roglić, vlasnik kompanije Orbico, Krunoslav Ris, direktor kompanije Betaware…

Karlo Stojčević, direktor RedPointa i Nikola Žinić, kreativni direktor u Bruketi&Žiniću, na konferenciji će održati edukaciju ‘Brendiranje i brend strategija za mala i srednja poduzeća’.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,