Rowenta zamka za komarce

Rowenta i ovog ljeta ima rješenja za komarce – u ponudi su ventilator i hvatač ovih neugodnih insekata.Uporabom Ultimate Protect ventilatora VU4210 rashladit ćete prostoriju i ukloniti komarce. Zahvaljujući smart kombinaciji rashlađivanja zraka i tekućine protiv komaraca, Ultimate Protect podni ventilator osigurava veću zaštitu od komaraca optimiziranom difuzijom zraka po cijeloj sobi.

Ventilator je kompatibilan s većinom bočica protiv komaraca koje se mogu naći na tržištu, a pritom tekućina može trajati tjednima, ovisno o uporabi. U isto vrijeme proizvodi se snažan protok zraka pomoću tri brzine i automatskom oscilacijom koja pruža ugodno rashlađivanje prostorije. Uz sve ovo ventilator ima teleskopsku cijev kojoj lako možete podesiti visinu te rešetku i zaštitu za djecu kako bi bila sigurna od moguće ozljede.

Rowenta Mosquito Protect MN4010, pak, uređaj je protiv komaraca bez kemijskih dodataka i mirisa, koji nije samo siguran, već i ekološki prihvatljiv.Dinamičan hvatač komaraca privlači komarce zbog svog UV LED svjetla i hvata ih kroz učinkovit sustav vakuuma kojeg stvara bešumni ventilator. Učinkovit je protiv svih vrsta komaraca i za tigraste (Aedes) i Culex komarce.

Ovaj uređaj za hvatanje komaraca je dugoročna investicija, jer ga ne trebate dopunjavati. Troši samo 4 W struje na sat. Siguran je za ljude i kućne ljubimce te čuva okoliš.

Oba uređaja mogu se kupiti u svim Elipso prodavaonicama.

F. K.

Tagged: , , , , , , ,