Sveti Nikola darivao bolesne mališane

Sveti Nikola kojeg s nestrpljenjem očekuju djeca diljem svijeta i ove godine daruje najbolje i najhrabrije. U suradnji s udrugom Ljubav na djelu i Klinikom za dječje bolesti Zagreb, zaštitnik djece posjetio je Zavod za dječju onkologiju i hematologiju dr. Mladen Ćepulić – Klinike za dječje bolesti Zagreb.Darovima je izmamio osmijeh i veselje na lica mališana koji se liječe na ovom odjelu. Veselo druženje upotpunili su vaterpolisti HAVK Mladosti, Lovre Miloš i Ivan Buljubašić, koji su kao Nikolini pomoćnici dijelili darove te odgovarali na znatiželjna dječja pitanja.

‘Ovo je poseban trenutak za nas. Drago mi je da smo imali prilike družiti se s hrabrim malim borcima. Njihova snaga i želja za ozdravljenjem inspirirajući su i zahvalan sam na vremenu koje smo proveli zajedno. Poželjeli smo im brz oporavak i pozvali na susret na jednoj od naših idućih utakmica!’, izjavio je Lovre Miloš.

Sveti Nikola sa zagrebačkim mališanima će se družiti u njegovu Gradu koji prepun mašte, čarolije i ljubavi svoja vrata otvara u srijedu 5. i četvrtak 6. prosinca u zagrebačkom hotelu Academia od 16 do 20 sati.

A. N.


Tagged: , , , , , , , , ,