Teška vibra u spotu Aerodroma

Nakon što su Jurica Pađen & Aerodrom nedavno predstavili novi singl ‘Teška vibra’, došlo je vrijeme da se pjesma prikaže i u slici.Jurica Pađen-AerodromSpot za aktualni singl izlazi upravo u tjednu kad se pjesma našla na službenoj nacionalnoj top ljestvici singlova.

Pjesma s aktualnog albuma ‘Taktika noja’ polako osvaja slušatelje jer se nije teško poistovjetiti s tekstom pjesme pogotovo u ovo čudno vrijeme.

Režiju spota i ovog puta su prepustili Ljubi Zdjelareviću s kojim su surađivali na prethodnim spotovima za pjesme ‘Dovela si me u red’ i ‘Široko ti bilo polje’.

‘Uvijek mi je posebno zadovoljstvo surađivati s dečkima iz Aerodroma. Osim što su profesionalni, uz njih je zabava uvijek zajamčena. Iako je pjesma malo tamnijeg konteksta, željeli smo to razbiti s puno boja i unijeti malo egzotike i u tome nam je pomogla Pattma i njezin suprug’, objašnjava Ljubo.

Novom singlu život je slikovito udahnula Tajlanđanka Pattma Štimac koja je članovima banda oslikala lica u znakovima horoskopa. Inače, Pattma je u Bangkoku prije nekoliko godina osvojila treće mjesto u natjecanju u face paintingu, a spotu joj se pridružio i suprug, mađioničar Vlado. Za potrebe spota izveo je par fascinantnih trikova koje, kao i svaki, mađioničar nije želio odati.

Menart

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,