Tjedne novosti s Radija 808

Radio 808Napokon je izašao dugoočekivani debi album ‘Sirens’ londonskog londonskog garage-house dvojca Gorgon City. U nepune tri godine Kye Gibbon i Matt Robson-Scott izbacili su šest singlova, a nakon što su sa  ‘Ready For Your Love’ i ‘Here For You’ ušli na UK top 10 sve oči bile su uprte u album. Premda su na njemu reprizirali većinu dobro znanih singlova, Kye i Matt ponudili su i hrpu novog materijala, ukupno 13 pjesama u osnovnom paketu i još četiri bonusa u deluxe izdanju. Uz ranije odigrane kombinacije s Laurom Welsh, Yasmin i MNEK-om, album ‘Sirens’ podebljan je gostovanjima Katy B i Mavericka Sabrea, a predstavit će ga kao ‘Album tjedna’ s pet pjesama tijekom dnevnog programa radija.

U ‘Domaćem radu’ koji možete poslušati svakog dana u 11 i 15 sati bit će predstavljeni novi singlovi ili remixi grupa Headoneast, Adam Zemsta, E-Playa i Matije Dedića, Dine Dvornika i Irene Žilić.

‘808 artisti’ odabrani za ovaj tjedan, bit će predstavljeni svakog radnog dana u 11.30 i 16.30: The Dø, Zola Jesus, Kindness, Lemonade i Boozoo Bajou.

‘Top 20 chart’ možete provjeriti u petak u 12 sati, a do tada glasati za svoje favorite putem web stranice. Prvo mjesto ovotjednog ‘Top 20 charta’ pripalo je švedskom soul pop pjevaču Seinabu Seyu i njegovoj pjesmi ‘Pistols At Dawn’.

Cijelu listu ‘Top 20 Charta’ možete poslušati na Digsterovoj playlisti.

Radio 808

Tagged: , , , , , , , , , ,