Trilogija Različita: Odana (1. dio)

Prvi dio posljednjeg nastavka trilogije autorice uspješnica ‘Različita’ i ‘Pobunjena’.

Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari?

Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje iz­laze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovre­meno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj  u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

U glavnim ulogama su Shailene Woodley i Theo James, a uz njih gledat ćemo i Jeffa Danielsa, Octaviju Spencer, Milesa Tel­lera, Ansela Elgorta i Rayja Stevensona. U ostalim ulogama su­ Zoe Kravitz, Maggie Q, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim i Naomi Watts.

Trilogija ‘Različita’ s trećim filmom ‘Odana’ započinje veliko finale koje će se sastojati od dva filma. Prvi nastavak finalnog poglav­lja prikazivat će se od 10. ožujka u CineStaru i ostalim kinima, a zadnji nastavak nazvan Ascendant u kinima je zakazan 2017. godine u distribuciji Blitz film i video.

B. L.


Trilogija Različita-Pobunjena
Trilogija Različita: Pobunjena (trailer)

 

Tagged: , , , , , , , , , , ,