Wine & Music: Kušanje vina i delicija

Popularna Wine & Music kušanja vina nastavljaju niz, jesenskim izdanjem, u zagrebačkom caffe baru Finjak (Vlaška 78) u subotu, 23. rujna (19 sati), gdje vina predstavljaju odabrani hrvatski vinari.Prošla je već puna godina dana od prvog Wine & Musica. To samo govori kako ovaj mali, intimni event ima svoju vjernu publiku, koja s nestrpljenjem čeka novi, sada već šesti po redu ili kako ga organizatori vole nazivati jesenski Wine & Music. Da, upravo u prethodnoj godini dana, tvrtka Eno expert organizirala je šest Wine & Music manifestacija- pet u Zagrebu i jednu u Zadru.

U subotu, 23. rujna (19-22 sata) imat ćete priliku ponovno kušati vina, delicije, uživati u glazbi i ugodnom društvu vinara i vinoljubaca. Lokacija je kultni caffe bar Finjak (Vlaška 78, Zagreb).

Publici Wine & Musica svoja vrhunska vina predstavit će vinari Moslavine: Vina Ilovčak, Vinarija Trdenić i Vinarija Florijanović. Iz Slavonije dolaze Vina Perak, Pjenušci i vina Josipović i PP Orahovica. Iz Međimurja dolaze Vina Lovrec, a od zagorskih vinara predstavit će se Vina Kopjar, Vina Sokač, Vina Đurinski i po prvi puta vina Freilauf, proizvođača Josipa Hubzina. Iz Dalmacije, točnije s poluotoka Pelješca, posjetitelji će imati priliku kušati Plavac mali vinarije Terra Rota, dok će Badel 1862 ponuditi vrhunska vina iz naših brojnih vinogradarskih podregija. Cijelu vinsku priču zaokružit će ekskluzivna voćna vina Raak od aronije i crnog ribiza.

Kako je ovo večer vina i hrane, ne smiju se izostaviti delicije. Ovaj puta Wine & Music odvija se pod pokroviteljstvom Lactalis grupe te ćete moći uživati u sirevima branda Sirela i pršutu Galbani. Moći će se kušati čitava paleta sireva od neutralnih do dozrelih koji će se izvrsno ujediniti s raznovrsnim vinima.

Glazbenu atmosferu stvorit će jazz, bossa nova i evergreen hitovi popraćeni od strane jednog od naših najboljih jazz gitarista Joa Pandura, u vokalnoj izvedbi Jane Fabijanić. Cijena ulaznica je 100 kn, a u cijenu je uključena čaša, kao i neograničeno kušanje vina i delicija.

V. T.


Tagged: , , , , , , , ,