Ženska priča: Budi fit

Zabavni talk-show ‘Ženska priča’ održat će se u utorak, 29. siječnja u 20 sati, u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! u Zagrebu.

U novom izdanju humanitarne ‘Ženske priče’ voditeljica Marijana Perinić ugostit će znalce na području fitnessa i zdrave prehrane; bračni par Moniku i Sandija Imerović, Alena Abramovića i Jelenu Putnik te Kenana Mandru.

Monika i Sandi Imerović godinama uspješno motiviraju građane diljem Hrvatske svojim znanjem i iskustvom, kao i demonstracijom brojnih tjelovježbi koje možete raditi i u svome domu.

Sigurno neće nedostajati smijeha, za što će se pobrinuti sudionici showa ‘Život na vagi’; pobjednik treće sezone Alen Abramović koji je skinuo preko 86 kilograma te Jelena Putnik, pobjednica druge sezone među nefinalistima, koja je ujedno i Alenova trenerica.

Bit će zanimljivo čuti i stručno mišljenje nutricionista Kenana Mandre koji je osmislio ‘Liposukcijsku prehranu’, popularnu revolucionarnu dijetu na kojoj su mnogi skinuli suvišne kilograme.

Bit će priče i o mitovima mršavljenja, važnosti tjelovježbe, ali i zdrave prehrane koja je nepresušna tema za dobar razgovor. S obzirom na blagdansko pretjerivanje u hrani i piću, tema je idealna za siječanjsku motivaciju.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na e-mail: [email protected] ili na mobitel: 091/552-0611.

A.V.G.


Ženska priča: O ženama i muškarcima

Tagged: , , , , , , , , , , , ,