2. SladoleDan u Maksimiru

Zagrebački park Maksimir bio je u znaku najvećeg i najzabavnijeg praznika sladoleda – SladoleDana koji drugu godinu za redom organizira Ledo i time obilježava službeni početak sladoledne sezone. SladoleDan je proslavljen zabavnim programom i nizom igara na travi.SladoleDan-puštanje balonaNa pozornici, zajedno s Ledom Medom i voditeljem Franom Domitrovićem, bili su i DJ, mađioničar i Klaun Balonko koji je sve zabavljao izrađujući životinje od balona. Ljubitelji sladoleda mogli su se natjecati u malom nogometu, skakanju u vrećama, štafeti s kornetima, a najsupješniji natjecatelji nagrađeni su sladoledima.

‘Prošlogodišnje oduševljenje građana nas je motiviralo da organiziramo još bogatiji SladoleDan, a ova današanja atmosfera potvrđuje da smo u tome i uspjeli. SladoleDanom službeno obilježavamo početak sladoledne sezone, a za ovu godinu smo se pripremili bolje nego ikad i osobno vjerujem da ćemo srušiti sve rekorde i tako ostvariti najbolju godinu do sad. Optimizam gradimo na brojnim inovativnim proizvodima, ciljamo nove potrošačke niše i uvodimo nove kategorije. Na tržištu otvaramo sladolednu sezonu s 44 nova sladoleda’, istaknula je Ana Štebih, direktorica marketinga i razvoja u Ledu.

Ledo je ove godine dodatno oplemenio praznik SladoleDan, pa je tako u suradnji s djecom doma SOS Dječje selo Lekenik pripremio posebne SladoleDan majice. Građani su uz minimalnu donaciju od 30 kuna mogli nabaviti prekrasne majice, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je djeci iz doma SOS Dječje selo Lekenik.

‘Savršen spoj sunčanog dana, prelijepe prirode Maksimirskog parka i neizbježnog sladoleda, na Ledovom Sladoledanu naše je mališane iz SOS Dječjeg sela Lekenik oborio s nogu. Uzbudljive igre, druženje s Ledom Medom i uživanje u neodoljivim slasticama još ćemo dugo pamtiti. Od srca hvala tvrtki Ledo koja je omogućila našim mališanima da sudjeluju u najslađem prazniku, SladoleDanu, te prodajom majica ukrašenih radovima naše djece, pomogao svoj djeci smještenoj u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj’, rekla je gospođa Anamarija Adamek, voditeljica SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner u Lekeniku.

P. R.


29.05.2015., Zagreb - Ledodan u parku Maksimir. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Prvi SladoleDan u Maksimiru
Tagged: , , , , , , , , , , , , ,