50. izvedba hit komedije Udavače

Nakon što su rasprodali dvorane diljem Hrvatske te se netom vratili s turneje po hrvatskom Zagorju, gdje su sedam večeri nastupali na kazališnom festivalu GFUK, hit predstava ‘Udavače’ u punom je zagrebačkom kazalištu Vidra proslavila jubilarnu 50. izvedbu.

Tara Rosandić, Erna Rudnički, Jan Kerekeš i Petra Težak Giba

Tara Rosandić, Erna Rudnički, Jan Kerekeš i Petra Težak Giba

Humoristična predstava koja progovara o vjenčanjima i raznim svadbenim običajima, ali i razlozima koja pojedince dovode do onog sudbonosnog ‘da’ za cijeli život, još je jednom na kazališnim daskama izazvala salve smijeha, a po završetku i ovacije publike.

Urnebesni tekst Matka Elezovića majstorski su interpretirali Jan Kerekeš, Erna Rudnički i Matea Elezovic Brdar, ujedno i umjetnička voditeljica i producentica Hit teatra. Dodatni šarm dali su živopisni kostimi Elvire Ulip, kao i režija iskusnog Marija Kovača.

Hit teatar još jednom je postavio uspješnu i traženu predstavu te time potvrdio da mu ime ‘hit’ i više nego pristaje. Posljednja izvedba  predstave ‘Udavače’ u ovoj zagrebačkoj sezoni na rasporedu je u subotu, 20. svibnja, u Vidri.

I.C. / Foto: Daniel Pavelić

Jesenski povratak hit komedije Udavače


Tagged: , , , , , , ,