ALMAfashion: Let’s dance!

U prepunom Högl storeu Zagreb održana je revija modnog brenda ALMAfashion koja je zabavila, rasplesala, ali i na drugačiji način senzibilizirala brojne ljubitelje drugačije mode.Modna stilistica Alma Premerl Zoko predstavila je svoj brend ALMAfashion i mini kolekciju ‘Let’s dance’, koju čini 17 konstruktivnih rješenja prilagođenih svim tipovima građe tijela. Zamislite jaknu koju ne morate skidati u shopping centru, nego samo okrenuti i nositi kao prsluk, haljinu koja se ovisno o strani koju odaberete može nositi kao dnevno, odnosno svečano rješenje, suknju koja postaje top i prekriva bokove, polovicu majice koja u kombinaciji s drugom polovicom postaje majica koju nosite na tri načina…

Svi komadi su proizvedeni u Hrvatskoj, za njih su odabrane kvalitetne tkanine, skala veličina podržava i velike brojeve, a sve je vrlo kreativno i jako funkcionalno. Svi modeli upotpunjeni su obućom Högl shoe fashion, trendy gležnjačama i seksepilnim čizmama u bojama- od crvene do antracit sive. Reviju su nosile prekrasne djevojke iz Salsando kluba Hrvatska, a make up potpisuje Učilište Profokus.

ALMAfashion modni brend može se kupiti u Ljubljani u koncept shopu Hruška, Jabolko…, u Rijeci (Šinjorina i Pupa shop), Metkoviću (Dona), Šibeniku (Fashion&Art) i Roses fashion design outletu (HR design).

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Tagged: , , , , , , , , , , ,