ALMAfashion na Modnom vremeplovu u Rijeci

U sklopu Dana sv. Vida, Rijeka je bila u znaku mode – tradicionalno je održana modna manifestacija ‘Vremeplov Rijeka kroz stoljeća’ na kojoj su svoje kreacije pokazali modni dizajneri specifični za osebujnu riječku modnu scenu.Čiji su modeli prošetali po pisti ispred Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca?

Lusso Couture, Valeria Toloknova, S Oliver, Comma, Ljupka Hrvatin, Višnja Huljev Tudor, Talijanska škola mode i dizajna Callegari, Kayra Design, Marija Brozić, Ariana Orlić, Morana Cerin Domba, Sinjorina i Pupa predstavljajući Alma fashion te Jelena Depope Yoko.

Tijekom večeri, izmjenjivali su se modeli u dnevnim i večernjim outfitima, a onda kako je i sam voditelj revije Roberto Anić (Extra Robi) na pistu su, uz ovacije publike, kročile omiljene Riječanke odjevene u ALMAfashion kolekciju koju potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko. Jabučice, kruške i svi ostali modeli građe tijela tako su zablistale u asimetriji, modelima koji prekrivaju nesavršenosti i naglašavaju najbolje na svakom tijelu.

‘Ovo je moja prva modna revija u Rijeci i povezivanje s ovim dijelom Hrvatske. Riječanke su mi vrlo inspirativne i odlično se snalaze u kombiniranju modela koji su u skladu s njihovim tijelom. Izgledaju poput pravih diva’, komentirala je dizajnerica svoje modele koji su blistali na pisti.

Sve se odvijalo pod glavnim pokroviteljstvom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, te uz pomoć Turističke zajednice Grada Rijeke. Modnu reviju su organizirale Tajana Zaro Mirković i kreatorice Ljupka Hrvatin, Mara Malbašić, Linda Lukežić i Eni Slosar. Modeli- manekenke i manekeni su iz riječke modne agencije Glamour Tara, što uključuje i one najmlađe koji imaju tek četiri godine. Za šminku je zaslužna Iva Berišić sa svojim timom koji čine Tena Cvitanović, Katarina Babić, Katrin Sturm, Denisa Linić i Kristina Biondić, a za frizure frizerski salon Mala Luče i Antoneta Šalić, frizerski salon Freeze. U glazbenom programu nastupile su zvjezdice anđeoskog glasa- Medea Market Sindik i Sergej Božić.

P. R. / Foto: Nikola Zoko


Hrvatski modni brend ALMAfashion oduševio Slovenke


Alma Fashion: Glumice, književnice, ex-manekenke…


Alma fashion za stvarne žene

Tagged: , , , , , , , , , ,