Hrvatski modni brend ALMAfashion oduševio Slovenke

Modni brend ALMAfashion kojeg potpisuje modna savjetnica i stilistica Alma Premerl Zoko obožavaju Slovenke!To se ponovo potvrdilo i kad je ispred koncept stora Hruška, Jabolko… u srcu Ljubljane održana već tradicionalna modna revija. U glavnoj ulozi su stvarne žene, ljubiteljice Almina modnog brenda – građe tijela kruška, jabuka, jagoda, banana – koje su doslovce zabljesnule u proljetno/ljetnoj kolekciji napravljenoj po Almin modnim pravilima.

‘Moj modni brend je nastao kao moja potreba da se izrazim u svim segmentima mode. Priča je to o 18 krojeva koji se različitim korekcijama u krojenju pretvaraju u modne komade koji savršeno odgovaraju različitim građama tijela. Prilikom dizajniranja uvijek razmišljam da je sve funkcionalno i napravljeno od kvalitetnih tkanina koje podržavaju različite potrebe urbanih žena. Za to da ALMAfashion dominira na slovenskom tržištu zaslužna je moja prijateljica Maja Trampuš koja je upravo ženama koje su je okruživale željela ponuditi više od obične mode. Ona me potaknula da iskoračim u Sloveniju kao dizajnerica i da zajedno jačamo koncept store Hruška, Jabolko… A kad smo kod građe tijela, Slovenke su mahom građe tijela kruška, pa tako u ovoj kolekciji pokazujem kreativna rješenja za prekrivanje bokova i jakih bedara’, rekla je Alma uživajući u činjenici kako je svaka žena zablistala u njezinu modnom brendu.

A kako izgleda aktualna kolekcija Alma fashion? U fokusu je tijelo koje je osnova u odijevanju, ali i modni trendovi koje je Alma prilagodila svakom obliku tijela. Volani, čipka, printevi krase Alma fashion haljine, tunike i majice koje pokrivaju skalu veličina od 36-46. Alma je u ovoj kolekciji pokazala kako izgleda žena koja živi aktivno cijeli dan. Ona će ujutro odjenuti haljinu u bojama koje licu daju svježinu, s djecom će provesti vrijeme u igri noseći ugodne mekane hlače i asimetrične tunike, a navečer i u posebnim prigodama plijeniti pažnju u svečanom looku.

Veliku, tradicionalnu modnu reviju nisu propustite brojne zaljubljenice u modu, čak i poznate Slovenke Nuška Drašček i Nataša Naneva, za prekrasne frizure zaslužan je Subrina Professional team predvođen frizerkom Almom Selimović, a make up za sve lijepe žene na pisti potpisuje Maja Ašič.

P. R.


Alma Fashion: Glumice, književnice, ex-manekenke…


Alma fashion za stvarne žene


Alma fashion – SS 2015


Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,