Andrea Bocelli dobio nagradu Global Award

Osam dana uoči velikog zagrebačkog koncerta Andrea Bocelli je u Londonu na gala dodjeli dobio Global Award 2018., nagradu koja se dodjeljuje najboljim glazbenicima klasične glazbe.Gala dodjela okupila je vodeće radio postaje diljem svijeta poput Capital, Capital XTRA, Heart, Classic FM, Smooth, Radio X, Gold i LBC te na taj način slavila najdraže glazbene umjetnike.

Nagrada ima još veći značaj uzmemo li u obzir da je uz stručni žiri glasala i javnost. Sama ceremonija održana je u povijesnom londonskom Apollo kazalištu. Popularni tenor je doživio i ovacije u dvorani – 4000 ljudi gromoglasnim je pljeskom pratilo njegove hitove ‘Nessun Dorma’ i ‘Time to say goodbye’.

Osim Bocellija, koji je prodao 90 milijuna albuma, spektakularnoj dodjeli nazočili su Sam Smith, Rita Ora, Martin Garrix i brojni drugi glazbenici.

Organizator zagrebačkog koncerta Alen Ključe iz Star produkcije iskreno se obadovao. ‘Jako me razveselila vijest kad sam čuo. Kako je svega nekoliko dana do velikog zagrebačkog koncerta, iznimno mi je drago da je dobio tu vrijednu nagradu i da će zagrebačka publika moći uživati u glasu najpoznatijeg tenora današnjice.’

Za ovaj koncert godine tražila se ulaznica više, a upravo iz tog razloga Star produkcija je pustila dodatni kontingent u prodaju. Ulaznice možete pronaći na www.eventim.hr ili na prodajnim mjesta Eventima.

K. I.


Tagged: , , , , , , , , ,