Baš Naš Sunset festival na Bundeku

Uz vesele ritmove, puno smijeha i zabave, službeno je otvoreno posebno proljetno izdanje popularnog Baš Naš festivala.

U zelenilu zagrebačkog parka Bundek, lipanj nije mogao bolje početi. Festival koji već sedam godina osvaja posjetitelje i društvene mreže, već je otvorenjem nove sezone pokazao zašto ga smatraju festivalom ponajbolje atmosfere. Brojni posjetitelji jedva su dočekali dobru zabavu, poseban proljetni ugođaj i odličnu ponudu hrane i pića. Za nezaboravan provod pobrinula se grupa Ljetno kino, koja je rasplesala dobro raspoloženu publiku.

I ovogodišnje izdanje oduševilo je nevjerojatnim uređenjem i produkcijskim elementima. Memorija brojnih mobitela postala je prepuna već prve večeri, jer su photopointi i posebne selfie zone mamile posjetitelje željne stvaranja fotografija za pamćenje. No, nije se samo za dobru fotku čekalo u redu. Odlična gastronomska ponuda opet se pokazala adutom ovog šarenog proljetnog festivala. Do 18. lipnja, u zelenoj oazi Bundeka, posjetitelji imaju priliku uživati u raznolikoj street food ponudi koju su pripremili cijenjeni chefovi Melkior Bašić i Damir Tomljanović.

Sudeći prema prvoj večeri, popularni ‘kotač od sira’ pokazao se najtraženijim jelom uz sočne burgere i wrapove. Baš zato, skriven od gradske gužve, s opuštenom atmosferom koju nudi nova lokacija, Baš Naš Sunset savršeno je mjesto za druženje nakon posla, večernji izlazak ili kratki bijeg od obaveza uz osvježavajuće koktele. Osim toga, omiljeni zagrebački festival nudi bogati glazbeni program. Već ovaj vikend na pozornicu će se popeti Songkillers, a 9. lipnja će Cubismo sa svojim latino i salsa ritmovima podići atmosferu.

Sve informacije o programu i radnom vremena dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

P. O. / Foto: Red agencija


Tagged: , , , , , ,