Bebek nakon Zagreba i Osijeka rasprodao i Split

Splitsku publiku očekuje itekako zanimljiv glazbeni vikend! Prvo će se u petak, 23. ožujka u Spaladium Areni održati 25. dodjela glazbenih nagrada Porin, a potom će u subotu, 24. ožujka na splitskim Gripama nastupiti Željko Bebek u sklopu turneje ‘Ono nešto naše 2018’.Koncert je rasprodan, a Bebek je najavio spektakl baš kakav je bio u zagrebačkoj Ciboni te osječkoj dvorani Gradski vrt. Trosatnim koncertima koje je započeo pjesmom ‘Ono nešto naše’ oduševio je publiku svih generacija, a na koncertima je pjevao hitove iz svih perioda svoje karijere: ‘Tijana’, ‘Ja po kafanama’, ‘Prvak svijeta’, ‘Gdje sam bio’, ‘Kilometri tuge’, ali i najdražih hitova iz razdoblja djelovanja benda Bijelo dugme poput ‘Na zadnjem sjedištu moga auta’, ‘Ne spavaj mala moja’ koji su rasplesali publiku.

Zajedno s pratećim bendom u proširenom sastavu pod vodstvom Branimira Mihaljevića, posebnom izvedbom legendarnih balada u izvedbi sastava ‘Očevi i sinovi’, u kojem uz Bebeka i Mihaljevića sviraju i njihovi sinovi Zvonimir Bebek te Marko i Matej Mihaljević, te glazbenim gostima, jednaki doživljaj napravit će i za splitsku publiku. Posebna gošća u pjesmi ‘Jabuke i vino’ u Splitu bit će ponovo Franka Batelić koja je pjevala i na zagrebačkom koncertu. Svojom izvedbom ovog poznatog hita oduševila je i mlada talentirana Adrijana Baković u Osijeku.

Unaprijed rasprodani koncerti, pozitivni komentari oduševljene publike prometnuli su turneju ‘Ono nešto naše 2018’ u glazbeni spektakl koji se ne propušta, a album ‘Ono nešto naše’ ponovo vratili na 1. mjesto top liste najprodavanijih domaćih albuma! Ovaj album nominiran je u pet kategorija za Porin: najbolji album godine i najbolji album zabavne glazbe, a duet s Oliverom ‘Ako voliš ovu ženu’ nominiran je u kategorijama pjesme godine, najbolje vokalna suradnja i najboljeg video spota. Dogodi li se i da Bebek dobije koji od prestižnih Porin, bit će to zaista vikend za pamćenje!

C. R.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,